Sopar de Sant Lancelot al pati de Cookingirona

Fa un parell d’anys vàrem decidir celebrar l’arribada de l’estiu amb un sopar a la fresca al pati de la Força 13. I vàrem triar per fer-lo el 27 de juny, dia de Sant Lancelot, estratègicament situat entre la revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere. La tradició ha arrelat, i cookings, minicookings i veïns del pati ens trobem cada final de juny (aquest any la nit del 30, però per a nosaltres segueix sent Sant Lancelot!) per celebrar que ha arribat un nou estiu, que el nostre projecte segueix endavant i que a la fresca del Barri Vell, fent la xerradeta amb amics i companys, s’hi està molt bé. Aquest any la revetlla ha tingut un punt emotiu: hem acomiadat la Iolanda, que va a viure fora de Girona i marxa de Cookingirona. Salut i fins sempre, Iolanda!

Leave a reply

Deja un comentario