Trobada amb un grup de treball de GIR-Innova

La setmana passada vam tenir el plaer de rebre al nostre espai la visita d’un equip de treball de GIR-Innova Canal Innovació, una experiència pilot que s’està duent a terme a la delegació de la Generalitat a Girona i que té com a objectiu la generació i gestió d’idees i pràctiques innovadores a l’Administració, proposades pel personal, sense filtres en origen, amb voluntat de potenciació del talent de les persones i de vocació de millora contínua del servei.

L’objectiu de la seva visita a Cookingirona era conéixer el nostre model de treball cooperatiu per a identificar dinàmiques, trets, valors del món del coworking susceptibles de ser aplicats a l’Administració per a afavorir les sinèrgies, la col·laboració i la transversalitat.

Aquella trobada més informal i improvisada ha tingut continuïtat en una reunió aquest matí amb l’equip de treball al complet a la seu de la Generalitat a Girona per a parlar més a fons del nostre model de cotreball i explorar les possibilitats d’implementar dinàmiques i accions pròpies de col·lectius com el nostre en un entorn com el seu seu. Esperem que la nostra aportació els hagi resultat interessant, estarem encantats de seguir col·laborant.

Si voleu conéixer més a fons aquest projecte, visiteu el blog d’Innogent.

Leave a reply

Deja un comentario