PARTICIPEM A LA JORNADA “EL FUTUR DEL MERCAT LABORAL”

El departament d’Empresa i Ocupació i de la Generalitat de Catalunya organitza, el 22 de setembre a Girona, la jornada “El futur del mercat laboral. Com la tecnologia transforma les noves maneres d’aprendre, de produir i de treball”. Tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona, de 9.30 a 14h, i entre els diversos ponents que hi prendran part hi ha M. Clara Riera, que hi participarà com a membre de Cookingirona.

La jornada té com a objectiu analitzar com la constant evolució de la tecnologia està impactant en la manera d’aprendre, de produir i de treballar i genera noves necessitats en el camp de l’organització de les empreses, així com en el camp de les competències, les habilitats i els coneixements tècnics que han de tenir els treballadors.

Podeu consultar el programa complet de la jornada aquí. L’aforament és limitat i cal inscriure’s a través d’aquest formulari.

També podeu seguir la jornada en directe per mitjà de video streaming: www.telapolisnet.com

 

Leave a reply

Deja un comentario