SPE: El mesurador de la sostenibilitat dels habitatges ideat per GBM

Us agradaria conéixer el nivell de sostenibilitat de casa vostra? O el d’un habitatge que voleu llogar o comprar? Doncs ben aviat ho tindreu molt fàcil: l’empresa de Cookingirona GBM ha desenvolupat l’SPE (Sustainable Property Expert), una app que determina i compara el grau de sostenibilitat dels habitatges a través d’un senzill qüestionari des de qualsevol país del món. A més, avaluant els habitatges, l’app busca tant conscienciar els usuaris, compradors i productors d’habitatges de la importància de la sostenibilitat en la construcció i ús dels habitatges com potenciar que els seus usuaris obtinguin descomptes o millors condicions en els serveis d’empreses d’assegurances, entitats bancàries, Ajuntaments o altres entitats que s’adhereixin a la iniciativa SPE.

L’app SPE es troba actualment en desenvolupament; si voleu tenir més informació sobre el projecte i rebre una notificació quan l’app estigui disponible per a ser instal·lada als vostres dispositius, us podeu registrar a la pàgina web de SPE i col·laborar a fer difusió d’aquesta nova iniciativa d’en Jordi i el seu equip!

Leave a reply

Deja un comentario