#Cookingcreix: Hem inaugurat un nou espai a la plaça de la Independència!

Ja feia mesos que l’espai del carrer de la Força tenia plena ocupació, de manera que a principi d’any vàrem plantejar-nos la necessitat d’ampliar, tant per possibilitar el creixement de les empreses que ja formem part de Cookingirona com per donar cabuda a nous professionals que es vulguin incorporar al nostre col·lectiu. De manera que ens vàrem posar a buscar un nou espai proper al del carrer de la Força, per possibilitar la dinàmica conjunta i el contacte continuat entre els dos espais, i que fos adequat per a desenvolupar-hi la nostra activitat. El vàrem trobar, i al març l’hem inaugurat: a partir d’ara, a més de a la Força 13 trobareu Cookingirona a Independència 14, un nou espai amb vistes a la plaça i al riu i completament equipat per a desenvolupar-hi l’activitat professional.

L’ampliació ens ha permés, a més de fer créixer la comunitat cooking amb nous membres que us anirem presentant a les xarxes, descongestionar i remodelar l’espai del carrer de la Força, adequant-lo a les necessitats del dia a dia dels cookings.

Si voleu formar part del nostre col·lectiu, encara tenim un parell d’espais vacants, no dubteu a escriure’ns o visitar-nos!

Leave a reply

Deja un comentario