Obrim la primera convocatòria de la BECA COOMENÇA

Entre el 2013 i el 2014, Cookingirona va participar en el projecte Bòlit emprèn acollint a l’espai del carrer de la Força, en estades de 3 mesos, 18 professionals de les indústries creatives i culturals que es trobaven en la fase incial dels seus projectes empresarials per a realitzar-los un servei personalitzat de mentoratge i oferir-los, en aquest moment crític per a qualsevol emprenedor, l’acolliment i la integració en la nostra comunitat de professionals com un cooking més.

L’experiència va ser molt positiva i enriquidora per a totes les parts, de manera que hem decidit donar-li continuïtat, aquesta vegada com a projecte propi: CookinGirona convoca aquest 2016 una beca residència amb l’objectiu d’acompanyar un projecte professional incipient facilitant al beneficiari l’accés a un espai de treball multidisciplinar. L’objectiu és acollir cada any 3 professionals, en períodes sucessius de 4 mesos.

Podeu consultar tota la informació sobre la beca i els detalls de la primera convocatòria, que ja està oberta, aquí.

Vols ser el primer becat? Coneixes algú que hi pot estar interessat? Inscriu’te o ajuda’ns a difondre la convocatòria!

Leave a reply

Deja un comentario