Atorgada la primera Beca Coomença!

Ja hem atorgat la primera Beca Coomença!  La primera becada ha estat l’Anna Mitjà, que des de principi de juny ocupa un lloc al nostre espai de la plaça de la Independència i ja s’ha incorporat plenament a la dinàmica diària de Cookingirona.

Graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF i postgraduada en Art Contemporani per la UOC, l’activitat professional de l’Anna oscil·la entre el guió, la realització i el muntatge audiovisual. Aquests tres rols, juntament amb el d’educadora, li permeten diversificar la seva feina i reinventar-se quan s’escau. Alguns dels projectes realitzats per l’Anna fins al moment són la recentment estrenada vídeodansa BUIT (2016, cia. IMPÀS), el curtmetratge “Tu i Berlín” (2013), seleccionat al Gandules ’14, i el llargmetratge documental “Amb poc es veu”, en col·laboració amb els estudiants de l’INS Carles Rahola, produït per la beca Bòlit Mentor del Bòlit – Centre d’Art Contemporani (Girona).

L’objectiu principal de l’Anna durant la seva estada amb nosaltres serà portar a terme un innovador projecte que vincula la realització audiovisual amb la memòria personal i els moments vitals destacats. Estem segurs que aquest temps que compartirem ens enriquirà a tots plegats.

Si voleu saber més coses de l’Anna, visiteu la seva pàgina personal.

I els qui hi estigueu interessats, recordeu que la segona convocatòria de la Beca, per al període octubre 2016 – gener 2017, ja és obert: us podeu descarregar les bases aquí i la podeu sol·licitar mitjançant aquest formulari.

Leave a reply

Deja un comentario