FINALITZA LA PRIMERA BECA COOMENÇA

A principi de juny anunciàvem que havíem atorgat a l’Anna Mitjà, artista de l’àmbit audiovisual, la primera Beca Coomença. Els quatre mesos de l’estada de l’Anna a l’espai Independència de CookinGirona han passat volant, la seva estada arriba al final, i ahir ens vàrem reunir tots els membres de cooking a l’espai del carrer de la Força perquè l’Anna ens exposés l’evolució del seu projecte professional al llarg d’aquest temps que ha passat amb nosaltres, així com la seva valoració personal de l’estada. Vàrem poder constatar com ha madurat el projecte de l’Anna en aquest temps, i ha estat una satisfacció veure com CookinGirona, a través de la beca, l’ha pogut ajudar en aquest pas cap endavant. L’estada de l’Anna arriba al final, però seguirem atents l’evolució sens dubte exitosa dels seus projecte professionals, i esperem seguir-hi vinculats.

Recordem que el termini per a optar a la segona beca Coomença encara és obert (fins el 26 de setembre). Podeu consultar les bases de la convocatória aquí i la podeu sol·licitar mitjançant aquest formulari. Ben tindrem el plaer de fer públic quin serà el següent professional becat amb una estada de 4 mesos en un dels nostres espais!

Leave a reply

Deja un comentario