INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ: “AIXÒ EM VA PASSAR. DE TORTURES I D’IMPUNITATS (1960-1978)”

El proper dimarts 27 de setembre a les 19 hores al Born Centre de Cultura i Memòria tindrà lloc la inauguració de l’exposició  “Això em va passar. De tortures i d’impunitats (1960-1978)” dedicada a la tortura que patiren les persones desafectes al règim durant el darrer tram de la dictadura franquista i el principi del període democràtic. L’exposició mostra aquest fet a través de textos, imatges d’època, documents i testimonis personals, així com la realitat de les detencions, els interrogatoris i les tortures. L’historiador Javier Tébar ha estat el comissari del muntatge, dissenyat i produït per l’empresa membre de CookinGirona Culturània.

L’Ajuntament de Barcelona i el Born Centre de Cultura i Memòria han organitzat aquesta exposició que es trobarà oberta a l’espai públic del Born CCM del 27 de setembre de 2016 al 8 de gener del 2017, i forma part del programa d’activitats “Evocacions de la ruïna”. L’entrada és gratuïta.

Leave a reply

Deja un comentario