Presentació de la revista d’economia social “Gidària”

Us convidem a la presentació dijous 24 de novembre a les 19 h.,  al nostre espai del carrer de la Força, 13, de la nova revista d’economia social i solidària Gidària. Aquesta publicació és un projecte de la Nina, la Paula i en Sergi, companys de Cookingirona responsables també de la publicació digital Surtdecasa.cat/Girona.
La revista (gratuïta) tractarà, a través de diferents formats i enfocaments periodístics, conceptes com el comerç just, el consum responsable, la responsabilitat social corporativa, les entitats del tercer sector, les finances ètiques i el mercat social.
La presentació inclourà, a més de l’explicació i introducció del contingut, filosofia i estructura de la revista, una taula rodona per compartir experiències d’economia solidària que comptarà amb la presència d’Anaïs Pasqual, presentant el projecte el Carbó d’Ardenya i Gavarres; Jordi Bas, de Som Energia, i Pilar Parra, del grup de consum SaltiOli.
Us hi esperem!

Leave a reply

Deja un comentario