Nova convocatòria de la Beca Coomença

CookinGirona obre novament la convocatòria per la Beca Coomença, que consisteix en una beca residència amb l’objectiu d’acompanyar un projecte professional incipient, facilitant al beneficiari l’accés a un espai de treball multidisciplinar. L’objectiu de la beca és acollir i acompanyar professionals durant la fase incial dels seus projectes empresarials per a facilitar-los un servei personalitzat de mentoratge, i alhora oferir-los l’acolliment i la integració en la nostra comunitat de professionals, en aquesta fase crítica per a qualsevol emprenedor.

Dins del marc d’aquesta inicativa, des de l’any 2016, CookinGirona ha acollit tres becaris, donant lloc a molt bons resultats i una experiència molt enriquidora, que aquest any continua amb noves convocatòries de la Beca Coomença.

La beca, d’una durada de 5 mesos, permet al beneficiari utilitzar tots els serveis de CookinGirona llistats a continuació:

 • Disposar d’un espai de treball físic unipersonal i intransferible, consistent en una taula, una prestatgeria, una cadira i una làmpada, en una de les dues seus de la cooperativa (C. Força, 13, pral o bé Pl. Independència, 14, 1r).
 • Disposar del servei de màrqueting i del posicionament professional a través de la plataforma CookinGirona. En concret, poder utilitzar els espais de publicitat sobre el professional i el projecte al web de la cooperativa i a les seves xarxes socials.
 • Disposar d’Internet de fibra òptica i Wifi, impressores en xarxa, telèfon i office.
 • Tenir accés als espais comuns, com ara les sales de reunions i altres d’espais d’ús compartit.
 • Disposar d’atenció telefònica, recepció d’encàrrecs i correspondència.
 • Participar del dia a dia de l’espai i poder intercanviar opinions, compartir inquietuts i establir sinergies amb tots els professionals residents a CookinGirona.
 • Disposar d’una sessió d’estrès de projecte durant la primera setmana, amb un mínim de 10 persones de CookinGirona.
 • Optar a ocupar un espai de treball dins el nostre coworking, amb prèvia aprovació dels socis i sempre que hi hagi espai disponible.

La persona becada s’ha de comprometre a:

 • Contribuir amb un mòdic preu de 40 € + IVA mensuals a les despeses de funcionament del CookinGirona. L’import d’aquestes quotes reduïdes serien deduïts a la persona becada de forma progressiva si decidís llogar una taula com a usuari de CookinGirona al final del període de la beca.
 • Acceptar i complir les normes de convivència de l’espai.
 • Desenvolupar el projecte pel qual ha estat becat.
 • Participar en les iniciatives que sorgeixin a l’espai durant la seva residència.
 • Redactar una breu memòria de la seva experiència en acabar la beca.
 • Exposar en públic el seu projecte al final de l’estada.

Podeu descarregar les bases completes de la convocatòria aquí.

Per a optar a la beca, ompliu aquest formulari o escriviu-nos directament a beca@cookingirona.com.

Leave a reply

Deja un comentario